Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Constanța ticăie o 'bombă' cu ceas, după cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri

viata dobrogei
accident constanta

La Constanța ticăie o 'bombă' cu ceas, după cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri!

Cazul tânărului super-drogat care a ucis două persoane se poate repeta în orice clipă la Constanța! Poliția a descoperit în ultimele ore mai multe cazuri de șoferi fie drogați, fie băuți.

Polițiștii constănțeni au constatat noi infracțiuni la regimul rutier, cele mai multe dosare de cercetare penală fiind întocmite pentru șoferii sub influența alcoolului, drogurilor ori pentru cei surprinși la volan fără drept, informează Rador.

La data de 28 august a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Itaca, din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe D.C. 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un minor, de 13 ani, care a condus un autoturism cu numere false de înmatriculare, pe strada Silozului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 09.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Vama Veche, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Republicii, a avut loc un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul unuia dintre ei, fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.