Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'La cuvântul corupție din DEX ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD'

psd

Schimbarea din fruntea PSD, între un incupat şi un condamnat, dă frâu liber imaginaţiei adversarilor social-democraţilor. Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi afirmă că, după decizia PSD de ieri, prin care Liviu Dragnea a devenit preşedinte al partidului, la cuvântul „corupție” din dicționar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD, în frunte cu Dragnea.

"PSD nu își putea alege un șef care să i se potrivească mai bine. Liviu Dragnea – condamnat în primă instanță – este reprezentativ pentru întreaga structură de conducere a PSD. Aproape jumătate din vicepreședinții partidului au probleme cu DNA sau ANI, fiind acuzați de corupție sau evaziune fiscală. O bună parte din liderii PSD care stăteau în spatele lui Dragnea după ce l-a înfrânt și umilit pe Ponta și pe care i-ați putut vedea ieri la televizor au, de asemenea, probleme cu legea. La cuvântul „corupție” din dicționar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD în frunte cu Liviu Dragnea", spune Raeţchi.

Ovidiu Raeţchi a punctat şi că, de ieri, premierul Victor Ponta a ajuns la mâna şefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea. "Este a doua înfrângere devastatoare pe care Ponta o suferă în cariera sa politică în decurs de câteva luni, după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis: pe 16 noiembrie 2014 a pierdut sprijinul electoratului, în ziua în care DNA i-a comunicat că e urmărit penal și-a pierdut legitimitatea și ieri a pierdut şi partidul. În plus, prin decizia PSD de ieri, este clar că premierul-inculpat Victor Ponta a ajuns la mâna şefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea – condamnat în primă instanţă – devenind o marionetă. Nu vom inceta să repetăm: Ponta trebuie să demisioneze urgent!", a mai precizat deputatul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.