Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La DNA se scrie mult. Spovedaniile curg pe bandă

Se scrie mult în aceste zile la DNA. Evident că procurorii încearcă să își betoneze dosarele astfel încât atunci când vor cere arestări preventive să nu aibă surprize în fața judecătorilor. În timp ce militarii din Brigada Specială a Jandarmeriei și SRI aduc sacii cu probe, procurorii încearcă să pună cap la cap informațiile pentru a înțelege proporțiile jafului în cazul licențelor Microsoft și al dosarului privind securizarea frontierei - EADS.

În aceste zile însă anchetatorii se bucură de o susținere neașteptată chiar din partea celor anchetați. În incercarea disperata de a scapa de acest statut si de a-l prinde pe cel de „martor”, fac denunturi pe banda rulanta, susțin surse judiciare.

Model pare a le fi fost baronul de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care a evitat arestul poliției și toată lumea din PSD își aduce aminte de avertismentul lansat de el la începutul anului: "Dacă eu cad vă trag pe toți după mine".

Citește și: Baronul de Brăila, amenințare pentru apropiații din USL: „Daca ma salta DNA, va trag pe toti dupa mine!”

Nimeni nu a mai auzit de vreo solicitare de încuviințare a arestării trimisă spre Parlamentul European în Cazul licențelor Microsoft referitor la un anume ministru al Comunicațiilor?

Un alt nume interesant este cel al avocatului Doru Boștină rămas la rândul sau în rândurile martorilor, nu a facut decât să întărească și mai mult psihoza „stropelii”. Care, dupa cum au priceput unii dintre cei vizati, trebuia facuta de indata, pentru a elimina din start concurenta.

Suspect din acest punct de vedere este și fostul secretar general al Guvernului, Eugen Bejinariu, suspectat ca ar fi „ciripit”.

Și evident toți ochii sunt ațintiți spre Claudiu Florica, fostul boss de la Fujitsu Siemens despre care nimeni nu își mai face iluzii ca nu i-ar fi „sifonat” pe politicienii pe care i-a mânjit cu milioane de euro.

Surse judiciare susțin că și în celălalt dosar cu greutate instrumentat de procurorii DNA e un adevărat concurs de autodenunțuri în speranța unei soarte mai bânde. Deja zeci de oameni din MAI și nu numai au fost audiați de procurori și e o chestiune de timp până când mascații vor da buzna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.