Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La două zile de la decesul fiului său, Cristiano Ronaldo a participat la antrenamentul lui Manchester United

www.digisport.ro
cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo a participat miercuri la antrenamentul lui Manchester United, după ce nu a jucat în meciul de marţi cu Liverpool, fiind îndoliat de decesul unuia din cei doi nou-născuţi ai săi, a anunţat presa britanică, citată de RMC Sport.

La două zile după o tragedie care a zguduit lumea fotbalului, Cristiano Ronaldo a revenit miercuri la antrenamente, participând la toată şedinţa de pregătire alături de coechipierii săi, scrie agerpres.ro.

În minutul 7 al jocului de pe stadionul Anfield, fanii lui Liverpool au aplaudat timp de un minut în semn de solidaritate cu atacantul lui United, în timp ce cântau "You'll Never Walk Alone", imnul echipei lor favorite.

Apropiaţii lui Ronaldo au reacţionat: "Îi mulţumim lui Liverpool pentru acest moment. Nu vom uita niciodată ce aţi făcut astăzi pentru familia noastră."

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, s-a arătat impresionat de ceea ce el consideră că a fost cel mai frumos moment al meciului".

"În viaţă sunt atâtea lucruri mult mai importante decât fotbalul, ne gândim la Cristiano şi la familia sa", a adăugat tehnicianul german.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.