Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO La Familia a lansat melodia-manifest: Puya și Sișu își asumă mesajul pro-familie, ortodox, patriot

La Familia

La Familia a lansat o nouă melodie, una manifest, în care își asumă mesajul pro-familie, pro-biserică și militează pentru patriotism.

Puya și Tudor Sișu, printre puținii artiști care au militat pentru Referendumul pentru Familie, vorbesc în noua lor piesă intitulată ”Terorist” despre nivelul la care a ajuns societatea românească.

”Ce nasol e în România

Ce bine e afară

Ștefan cel Mare a fost un curvar,

Mihai Viteazul nu a fost așa viteaz.

Nu te închina, ești vechi,

Problema e că o minciună spusă de 1.000 de ori nu poate deveni un adevăr. (...)

Președintele compară dragostea de țară

Cu o prostie mare care trebuie să dispară.

Familia nu-i cool, îi place pe dos

Cine o susține e fundamentalist religios (...)

Prima lecție de istorie la școală

Ar trebui să fie lecția de mândrie națională.”, sunt versurile cântate de Puya.

”Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin.” cântă Tudor Sișu.

Cei doi membri ai La Familia avertizează încă de la începutul piesei că ”Melodia următoare e un statement, nu e entertainment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești, o să deranjeze!

Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net, de la diverși „activiști” (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou și cu oțet pentru că nu suntem de acod cu retorica generală. Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred că o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci, glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greșelile trecutului și se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni.

E o tehnică cu care suntem deja obișnuiți, dar hei, rap-ul despre asta este!! Nu numai despre floricele, distracție, branduri de haine, mașini tunate, cururi bombate și droguri, băi frate…

Rap-ul deranjează, nu coafează! E părerea oamenilor simpli de pe stradă, fie că place sau nu. LA FAMILIA are ceva de zis iar voi toți cei care ați fost alături de noi încă din prima zi, nu vă temeți! Niciodată nu am fost 100% acceptați sau plăcuți.

Cine încearcă să îi mulțumească pe toți nu mulțumește pe nimeni iar noi suntem aici să reprezentăm valorile în care NOI și VOI credem…la restu…le urăm succes.

Dumnezeu să ne ajute pe toți!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.