Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Guvern se fac planuri post-Ciucă: se pregătește 'domnia' lui Marcel Ciolacu

bursa.ro
coalitie guvern ciolacu

În interiorul Guvernului deja încep regrupările, în vederea rotativei din primăvara anului 2023, atunci când va veni un premier din partea PSD. Secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu, dă cărțile pe față și recunoaște că deja se pregătește terenul pentru Marcel Ciolacu, cel care va fi noul premier.

“Nu. Am spus-o foarte clar de la bun început. Nu ştiu dacă a fost o speculaţie de presă sau o speculaţie politică, nu am înţeles foarte bine. Nu am avut în intenţie. Recunosc că împreună cu domnul ministru am fost unul dintre promotorii ordonanţei prin care am prelungit mandatele actuale cu şase luni din considerente ca în aceeaşi echipă să putem să gestionăm această problemă, nu din altele. Nu era vorba de prezervarea unei poziţii sau altceva. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla după ce domnul Ciolacu va prelua conducerea Guvernului şi în mod cert nu la ANRE voi merge. Sau cel puţin nu în mandatul următor”, a afirmat Marian Neacşu.

Într-o declarație publică, Marcel Ciolacu a explicat că va prelua funcția de premier, dacă va avea susținerea colegilor din PSD. Acest lucru este puțin probabil să nu ne întâmple, asta pentru că, în PSD există regula nescrisă că președintele partidului este și prim-ministru, dacă partidul are guvernarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.