Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Liga: Valencia şi Real Madrid termină la egalitate. Jucătorul Mouctar Diakhaby (Valencia) s-a accidentat foarte grav

Pinterest.com
la liga

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Valencia, într-un meci în care a fost condusă cu 2-0. Diakhaby (Valencia) a fost scos de pe teren cu piciorul rupt, informează news.ro.

În prima repriză Valencia a avut trei minute în care părea că a rezolvat meciul. Hugo Duro a deschis scorul în minutul 27, iar Roman Yaremchuk a înscris pentru 2-0 în minutul 30. Vinicius Junior a redus din diferenţă în minutul 45+5, pentru ca tot acelaşi jucător să egaleze situaţia pe tabelă, în minutul 76.

Mouctar Diakhaby, eveniment nefast în minutul 87

În minutul 87 Tchouameni a căzut peste Mouctar Diakhaby (Valencia), l-a prins cu piciorul întins şi l-a accidentat grav. Se pare că francezul i-a rupt piciorul jucătorului Valenciei, care a urlat de durere şi a fost scos de pe teren pentru a fi transportat la spital. În minutul 90+3 arbitrul a acordat penalti pentru Valencia, la un presupus fault asupra lui Hugo Duro, dar, după interveţia sistemului VAR, lovitura de la 11 metri a fost anulată.

Bellingham a trimis mingea în plasă după ce arbitrul meciului a fluierat finalul întâlnirii. Madrilenii au protestat şi au primit un cartonaş roşu, acordat lui Jude Bellingham. S-a terminat 2-2 şi Real este pe primul loc în clasament, cu 66 de puncte. Valencia este pe locul 8, cu 37 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.