Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La mai puţin de patru luni după ce submersibilul Titan a făcut implozie, va apărea filmul

stirileprotv.ro
submersibil titan

La mai puţin de patru luni după ce submersibilul Titan a făcut implozie, provocând moartea a cinci persoane, compania de producţie americană MindRiot plănuieşte să realizeze un film despre acest eveniment, potrivit Deadline.

Tragedia este deja subiectul unui serial documentar planificat, „Salvaged”, produs tot de MindRiot, potrivit site-ului american. Pentru lungmetrajul, cu acelaşi titlu ca şi documentarul, compania de producţie face echipă cu E. Brian Dobbins, producătorul din spatele serialului de comedie de succes „Black-ish”, conform news.ro.

Potrivit Deadline, filmul va acoperi diferite perioade ale tragediei: înainte, în timpul şi după tragedie. „Filmul nostru nu numai că va aduce un omagiu tuturor celor implicaţi în tragedia submersibilului şi familiilor acestora, dar va aborda problema îngrijorătoare a naturii presei de astăzi”, a declarat Jonathan Keasey, co-scenarist al proiectului împreună cu Justin MacGregor.

Titan, un submersibil turistic aparţinând companiei Oceangate şi cu o lungime de aproximativ 6,5 metri, s-a scufundat pe 18 iunie pentru a explora epava Titanicului. Plănuind să iasă la suprafaţă şapte ore mai târziu, contactul a fost pierdut la mai puţin de două ore de la plecare. Câteva zile mai târziu, paza de coastă americană a anunţat că toţi cei cinci pasageri aflaţi la bord au murit. Mai multe bucăţi de resturi au fost găsite pe fundul mării la aproximativ 500 de metri de Titanic şi la o adâncime de aproape 4.000 de metri în Oceanul Atlantic.

Două anchete au fost lansate pentru a determina cauzele imploziei sale, conduse în comun de Canada şi Statele Unite, care au fost implicate în operaţiunile de salvare a celor cinci ocupanţi. Francezul Paul-Henri Nargeolet, britanicul Hamish Harding, Shahzada Dawood, de origine pakistaneză, şi fiul acesteia, Suleman, şi americanul Stockton Rush au pierit în catastrofă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.