Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Mănăstirea Putna va fi construită Casa socială 'Sfântul Nicolae': Clădirea va fi ridicată în 20 de luni

putna

La Mănăstirea Putna va fi construită Casa socială „Sfântul Nicolae”, unde persoanele fără posibilităţi materiale vor primi gratuit o masă caldă.

Clădirea va fi ridicată în 20 de luni, potrivit contratului semnat vineri între Compania Națională de Investiții și firma câștigătoare, potrivit basilica.ro.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

La întâlnirea ocazionată de acest eveniment, Arhim. Melchisedec Velnic, starețul Mănăstirii Putna și Exarh al mănăstirilor sucevene, a prezentat proiectul unei noi parcări la Putna.

Proiectul este destinat fluidizării accesului la mănăstire și oferirii de facilități moderne vizitatorilor, inclusiv aceea a unei stații de încărcare a automobilelor electrice.

Ministrul Dezvoltării, participant la semnarea contractului pentru Casa socială „Sfântul Nicolae”, s-a întâlnit în timpul aceleiaşi vizite cu Înaltpreasfințitul Părinte Calinic al Sucevei și Rădăuților.

Au fost amintite trei proiecte importante ale Arhiepiscopiei: refacerea ansamblului din jurul Mănăstirii Sfântul Ioan, construirea unui spital care va purta numele Mitropolitului Anastasie Crimca, cel care a înființat în 1619 primul spital (bolniță) din Moldova și restaurarea Mănăstirii Solca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.