Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Melbourne au fost impuse, din nou, restricții severe pentru a preveni răspândirea coronavirusului

facebook.com
izolare coronavirus

La Melbourne, al doilea oraș ca mărime din Australia, au fost impuse, din nou, restricții severe pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Măsura afectează aproape cinci milioane de oameni și a fost anunțată cu puține ore înainte ca granița dintre statele Victoria și New South Wales să fie închisă pentru prima oară în 100 de ani. Restricțiile au fost impuse după ce 191 din cele 199 de persoane confirmate în ultimele 24 de ore au fost din statul Victoria, potrivit stiri.tvr.ro.

Toți locuitorii din Melbourne trebuie să rămână în case în următoarele șase săptămâni. Pot ieși din locuințe doar pentru a merge la serviciu, la cumpărături de alimente, la studii sau pentru consult medical.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

Restaurantele, barurile și cafenelele vor putea oferi doar livrări la domiciliu.

S-au închis sălile de sport, saloanele de coafor și frizerie. Vizitele la domiciliu sunt limitate la doi musafiri.

Vacanța școlară din prezent a fost extinsă.

Daniel Andrews, premierul statului Victoria: Trebuie să fim clari unii cu alţii că epidemia nu s-a terminat. Şi să pretindem că este aşa doar pentru că toţi vrem să se termine nu este răspunsul. Este o parte a problemei, o mare parte a problemei. Avem şansa să schimbăm acest lucru în deciziile pe care le luăm, în modul în care ne purtăm, în modul în care ne schimbăm.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa

Restricțiile impuse la nivelul întregii metropole urmează celor decise în weekend care au vizat șase suburbii. O a doua regiune din statul Victoria, în care locuiesc 44.000 de oameni, este carantinată.

Sute de polițiști și militari au fost desfășurați de-a lungul graniței cu New South Wales pentru a preveni trecerea frauduloasă dintr-un stat în altul. Cei care nu respectă interdicția riscă o amendă de aproape 8000 de dolari și 6 luni de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.