Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La mormântul părinților lui Putin din Sankt Petersburg a fost lăsată o plângere împotriva fiului lor: 'Dragi părinți! Fiul vostru se poartă execrabil!'

Al Jazeera
putin discurs

Un mesaj, care arată exact ca o plângere împotriva lui Vladimir Putin, a fost lăsat la mormântul părinților preşedintelui rus, Vladimir Putin, din Sankt Petersburg. Activistele Rezistenței Feministe Antirăzboi din Sankt Petersburg au lăsat pe mormântul părinților președintelui rus Vladimir Putin un mesaj, în care se menţionează „comportamentul dezgustător” al acestuia, relatează Partia Mertvîh.

Activiștii au vizitat Cimitirul Serafimovsk, unde sunt înmormântați Maria Ivanovna și Vladimir Spiridonovici Putin. Mesajul lăsat arată în stilul unei bileţel scris cu un pix roșu, într-un carnet de note al unui elev.

"Dragi părinți! Fiul vostru se poartă execrabil! Absentează de la orele de istorie, se bate cu colegii săi de bancă și amenință că va arunca în aer întreaga școală. Întreprindeţi măsuri", se specifică în bilet.

Prin „cursurile de istorie” activiștii au în vedere digresiunile periodice în istorie făcute de președinte, în care acesta, printre altele, a susţinut că Ucraina nu a existat până în momentul în care Lenin a creat-o.

Prin „amenințările că aruncă în aer întreaga școală” probabil se referă la amenințările repetate din partea lui Putin și a oficialilor săi apropiați de a folosi arme nucleare.

Părinții lui Putin au locuit și decedat la Leningrad. Ambii au murit de cancer pe la sfârșitul anilor 1990 și nu au ajuns să trăiască până în ziua în care Putin a devenit președinte al Rusiei și a atacat Ucraina.

Pe 21 septembrie, președintele rus, Vladimir Putin, a semnat un decret de mobilizare. Autoritățile o numesc mobilizare parțială. Unele media precizează însă că până la 300 de mii de persoane, care au statut de rezervist, vor fi trimise la război. Cu toate acestea, dimensiunea mobilizării nu este dezvăluită în decret. Sursa „Novaia Gazeta. Evropa” susține că documentul permite mobilizarea până la un milion de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.