Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Muzeul Satului va fi vernisată o expoziţie de pictură dedicată Maicii Domnului

Muzeul Satului
muzeul satului

Expoziţia de pictură „Grădina Maicii Domnului”, care reuneşte 50 de lucrări realizate de personalităţi ale iconografiei şi artei creştine, va fi vernisată marţi, de la ora 17:00, în Sala de Sticlă a Muzeului Satului, potrivit Basilica.ro.

Expoziţia va fi disponibilă publicului până în data de 18 octombrie 2020, de miercuri până duminică, între orele 9:00 – 19:00, pe baza biletului de intrare în muzeu.

Lucrările sunt realizate de: Grigore Popescu Muscel, Maria Popescu Dragomir, Valeriu Stoica, Nicolai Nestor, Mihaela Bădescu, Elena Oana Agapie, Elena Borundel, Marie Dăscălescu, Maria Iacob şi Tania Dincă.

În cadrul vernisajului, poeţii Daniela Micu, Florentina Loredana Dalian, Marie Dăscălescu şi Ion Marcel Fandarac vor recita din creaţiile lor dedicate Maicii Domnului.

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București este „Muzeul din inima capitalei” care și-a deschis porțile pentru public în anul 1936. Expoziția permanentă acoperă o suprafață de 14 ha având 380 de monumente, 60.000 de obiecte în colecțiile de patrimoniu și peste 250.000 de documente de arhivă referitoare la sat și viața sa tradițională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.