Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La National Geographic, din iunie, serialul 'Impact cu Gal Gadot'

My Magazine
National Geographic

Serialul documentar „Impact cu Gal Gadot”, ce spune poveştile impresionante ale unor tinere care au un impact extraordinar asupra comunităţilor lor, va fi lansat în iunie de National Geographic, conform news.ro

Seria este produsă de Entertainment One şi regizată de Vanessa Roth, premiată cu Oscar pentru scurtmetraj documentar în 2008.

Actriţa Gal Gadot şi Jaron Varsano (Pilot Wave Motion Pictures) sunt producători executivi. Premiera este stabilită pentru 26 iunie, la ora 19:00.

În ciuda faptului că locuiesc în zone afectate de violenţă, sărăcie, discriminare şi dezastre naturale, şase femei rămân de neclintit în acţiunile lor. Tinerele ale căror poveşti sunt relatate în serial trăiesc în Brazilia, Purto Rico, Michigan, California, Louisiana şi Tennessee, însă ele sunt legate de determinarea şi angajamentul pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor din jurul lor. Ele îndrăznesc să iasă în evidenţă, să se facă auzite, să viseze, să creeze şi să inspire, în ciuda tuturor problemelor.

National Geographic va difuza, în luna iunie, şi blocul de programe „Coşmarurile din aeroport” (în fiecare vineri, de la 20:00 şi 21:00), „Secrete îngropate”, cu exploratorul Albert Lin (în fiecare duminică, din 13 iunie, de la ora 21:00), precum şi un colaj special de episoade din cunoscutele serii „Europa Văzută de Sus” şi „Megastadion: Turul Europei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.