Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La nici o lună de la divorț, Elena Băsescu a reluat legătura cu un fost iubit

Elena Basescu

Elena Băsescu a reluat legătura cu Andrei Hrebenciuc încă din primăvară, chiar dacă a divorțat abia luna trecută.Divorțul dintre fiica mai mică a fostului președinte al României și Bogdan Ionescu, zis Syda, a surprins opinia publică, dar în anturajul familiilor celor doi se știa deja că este doar o chestiune de timp până când se va ajunge aici.

Vezi și: Cine a câștigat prima dezbatere prezidențială din SUA

Deși relația dintre cei doi nu mai mergea ca pe roate, aceștia au încercat să prelungească pe cât de mult posibil momentul despărțirii, de dragul copiilor. Decizia era demult luată, însă cuplul a vrut să le ofere copiilor mai mult timp petrecut împreună, ca o familie.

Ruptura s-ar fi produs la începutul acestui an, când între EBA și Bogdan ar fi existat certuri, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate. Coincidență sau nu, în aceeași perioadă, Elena Băsescu s-a reîntâlnit cu Andrei Hrebenciuc, cei doi frecventând aceeași sală de sport, scrie Click.

Vezi și: Laura Codruța Kovesi face PRAF SIE: Șefa DNA s-a DEZLĂNȚUIT, la TVR

După cum se știe, aceștia au avut o relație în intervalul 2007-2008. Lumea mondenă a Capitalei susține că EBA ar fi fost marea iubire a fiului fostului lider PSD, iar despărțirea l-ar fi marcat profund.

Presa sugerează că, în ciuda faptului că cei doi și-au întemeiat fiecare propria familie, revederea a fost suficientă pentru a reaprinde sentimentele mai vechi. Nu este confirmat dacă Andrei Hrebenciuc este motivul divorțului Elenei, dar cu siguranță, indicii care arată în această direcție există.

EXCLUSIV Antena 3 se află în negocieri pentru vânzare

După oficializarea divorțului, Elena Băsescu s-a mutat în același complex rezidențial select și restrictiv în care locuiește și Andrei, alături de soție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.