Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Omnicredit obţii finanţare rapidă în doar 4 paşi

Omnicredit
Omnicredit

Lipsă de lichidităţi şi de resurse necesare desfăşurării activităţilor zilnice obişnuite? Flux numerar încetinit sau blocaje apărute din cauza termenelor de plată ale facturilor? Acces limitat la soluţii de finanţare? Indiferent de domeniul de activitate, orice antreprenor aflat la început de drum, dar nu numai, se poate confrunta la un moment dat cu anumite piedici, dificultăţi sau provocări de natură financiară. Astfel de situaţii nu sunt pe placul nimănui întrucât pot declanşa un lanţ de consecinţe negative asupra unui business, motiv pentru care trebuie gestionate şi soluţionate într-o manieră cât mai eficientă.

Cum poţi rezolva problemele financiare cu care se confruntă afacerea ta

Indiferent de cauzele problemelor de ordin economic pe care le întâmpini, OmniCredit te ajută să scapi de grijile financiare şi să-ţi dezvolţi afacerea aşa cum se cuvine, cu ajutorul unor modalităţi de finanţare sigure şi rapide, la care ai acces cu doar câteva click-uri, direct în platformă. Prin urmare, fie că vrei să optezi pentru serviciul de finanţare prin factoring sau prin scontare, alături de produsele financiare dezvoltate de OmniCredit acum ai şansa de a beneficia de cele mai mari avantaje pentru business-ul tău. OmniCredit te ajută rapid indiferent de dificultăţile financiare cu care te confrunţi, punându-ţi la dispoziţie soluţii de finanţare moderne, prin care nu te îndatorezi, nu afectezi scorul de credit al firmei tale şi nu eşti nevoit să pui garanţii materiale. Şi unde mai pui că totul se desfăşoară exclusiv online, având şansa de a obţine finanţare rapidă în doar 4 paşi?

De ce Omnicredit

În prezent, Omnicredit este prima platformă fintech de micro finanţare 100% online din România care oferă produse de factoring şi scontare în timp real, special concepute pentru nevoile microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici, considerate piatra de temelie a unei economii globale sănătoase. Această instituţie financiară a reuşit de-a lungul activităţii sale să contribuie în mod semnificativ la consolidarea şi dezvoltarea unui număr mare de afaceri din ţară într-un context economic împovărător, şi asta graţie profesionalismului, promptitudinii, seriozităţii şi calităţii de care a dat dovadă cu fiecare colaborare onorată.

Cum obţii finanţare la Omnicredit

Atunci când nu dispui de resurse de timp şi nevoia de numerar este una urgentă, Omnicredit vine numaidecât în sprijinul tău. Alături de această instituţie financiară, scapi de birocraţie şi te bucuri de flexibilitate maximă atunci când vine vorba de obţinerea unei finanţări avantajoase, conform nevoilor şi cerinţelor pe care le are business-ul tău. Întreg procesul de aplicare şi obţinere a produsului financiar dorit se desfăşoară exclusiv online în platformă, iar tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia sumei de bani de care ai nevoie este să urmezi 4 paşi, simpli şi intuitivi, după conform detaliilor de aici:

  1. 1. Creezi cont. Pentru început, trebuie să accesezi site-ul omnicredit.ro şi să urmezi instrucţiunile de acolo în ceea ce priveşte crearea unui cont. Înrolarea în platformă durează doar 30 de secunde şi presupune un minimum de date de identificare.
  2. 2. Plasezi cererea de finanţare. Acest pas presupune încărcarea documentelor aferente, conform produsului de creditare ales.
  3. 3. Aştepţi ca datele tale şi cererea de finanţare aferentă să fie analizate şi validate. Întreg procesul de verificare şi aprobare de către echipa OmniCredit durează maximum o oră.
  4. 4. Primeşti răspunsul, respectiv decizia de creditare, şi ai acces la bani în aceeaşi zi. În maximum 8 ore de la aprobare, suma de bani de care ai nevoie va fi virată direct în contul tău bancar, datorită tehnologiilor avansate şi complet digitale pe care le foloseşte OmniCredit.

Datorită acestor etape de aplicare simplificate, acum ai şansa de a face economii considerabile de timp, evitând deplasările şi statul îndelungat la cozile de la instituţiile bancare clasice. Mai mult, acum scapi şi de timpul pierdut cu fel de fel de proceduri complicate care se impun în demersul de obţinere a unei finanţări şi minimizezi pe cât posibil şansele de a nu fi eligibil şi, prin urmare, de a fi refuzat. Promptitudine, flexibilitate, condiţii minimale de acceptare şi fără birocraţie – acestea sunt cuvintele de ordine care definesc procesul de obţinere a unei finanţări de la OmniCredit.

Avantajele colaborării cu Omnicredit

Dincolo de procesul simplu şi rapid prin care poţi obţine o ofertă de creditare pentru afacerea ta, OmniCredit îşi răsplăteşte clienţii pentru eforturile lor şi prin alte câteva beneficii majore precum: soluţii de finanţare dezvoltate şi personalizate pentru toţi micro antreprenorii români, indiferent de problemele financiare şi de complexitatea acestora, consiliere de specialitate şi suport permanent din partea unor profesionişti acreditaţi cu peste 15 ani de experienţă în domeniul financiar-bancar şi, nu în ultimul rând, un mediu de business în care îţi poţi exprima creativitatea fără griji şi fără presiune de ordin financiar. Tot aici merită menţionat şi calculatorul pe care-l găzduieşte platforma omnicredit.ro. Acest instrument este special conceput pentru a calcula cu exactitate sumele de care poţi beneficia, în funcţie de sumele de încasat şi perioadele de scadenţă specificate. Totul pentru o colaborare cât mai onestă şi transparentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.