Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Palatul Brâncovenesc Mogoşoaia va avea loc a X-a ediție a ClasicFest, un format cu concerte, lansări de carte şi gala Concursului 'Martha Bibescu'

blog.hotelguru.ro
palatul mogosoaia

Cea de-a zecea ediţie a Mogoşoaia ClasicFest va avea loc, într-un nou format, în perioada 12 - 13 iunie, făcând parte în prima zi din proiectul Noaptea muzeelor, conform news.ro

Timp de două zile, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia vor avea loc 15 manifestări.

Recitaluri de muzică clasică şi jazz, spectacole sincretice în care artei sunetelor i se vor alătura artele plastice, lansări de carte şi discografice, gala laureaţilor Concursului Internaţional „Martha Bibescu” - ediţia a II-a, ateliere pentru copii şi adolescenţi, precum şi conferinţa „Bursa antreprenoriatului social şi cultural” fac parte din program.

La manifestările din Palatul Mogoşoaia, accesul la concerte se face în limita a 50% din capacitatea sălilor, în baza obţinerii invitaţiilor solicitate pe adresa de e-mail: asociatiaprovalores@gmail.com.

Şi locurile pentru atelierele pentru copii şi adolescenţi sunt limitate. Pentru siguranţa participanţilor, la fiecare dintre acestea vor fi acceptaţi maxim 10 participanţi. Înscrierile sepot face la aceeaşi adresă de e-mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.