Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La PNL se fac calcule: Toamna îi aduce la guvernare

palatul victoria guvern

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că răspunsul Partidului Social Democrat (PSD) la aşteptările oamenilor de reformare a clasei politice a venit prin alegerea în fruntea sa a unui condamnat penal, ea exprimându-şi convingerea că în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară şi PNL va da un nou guvern.

Citește și: Liviu Dragnea dă milităria jos din pod în PSD: Ce ORDINE a dat în partid + Mesaj pentru Oprea

"Răspunsul PSD la aşteptările oamenilor de reformă a clasei politice: un condamnat cu suspendare. PSD nu se dezice. După lideri cu probleme de corupţie, PSD nu se poate desprinde de politica tip clientelă şi-şi numeşte în frunte un condamnat penal. Cu un asemenea partid de guvernare, în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară şi PNL va da un nou guvern. Orice aliat de bună credinţă al PSD, orice parlamentar onest al PSD, trebuie să înţeleagă că parcursul european şi drumul spre bunăstare al României nu se pot obţine cu un partid condus de un condamnat pentru furt de voturi", a afirmat Raluca Turcan.

Citește și: Motivul pentru care Victor Ponta a plecat fără să voteze: Întâlnire de URGENȚĂ

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost ales miercuri preşedinte interimar al partidului în şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Liviu Dragnea a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că a primit votul de încredere al colegilor pentru a forma o echipă care să pregătească un plan concret de acţiuni în teritoriu şi în Parlament, un program politic pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României.

Citește și: Victor Ponta a EVITAT votul. Urmează jihadul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.