Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO MACABRU La primul meci pe Ghencea, fanii Stelei au adus o cruce cu numele Gheorghe Becali şi anii 1958 şi 2021

cruce becali

Fanii Stelei continuă disputa cu patronul FCSB, Gigi Becali, printr-un banner reprobabil pe care l-au afişat la primul meci al echipei favorite în Liga a II-a, cu Csikszereda.

În Peluza sud, suporterii stelişti au arborat o cruce, cu numele Gheorghe Becali şi anii 1958 şi 2021, informează gsp.ro. Tot pe cruce au scris și numele echipei lui Becali, FC FCSB.

Totodată, ei au scandat lozinci xenofobe la adresa echipei din Miercurea Ciuc. Și mai scandalos este că amenzile pe care le va primi clubul vor fi plătite tot de români, fie ei steliști sau nu, pentru că echipa este finanțată de la bugetul de stat, prin banii alocați de MAPN.

Nou-promovata Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

A marcat: Chipirliu '79.

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii.

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.