Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La punctele de trecere de la granița Rusiei cu Kazahstanul, bărbaţii care vor să părăsească ţara primesc ordin de încorporare

AP News
granita rusia kazahstan

La punctele de control de la frontiera Rusiei cu Kazahstanul, la granița rusă din regiunea Celiabinsk, au început să le dea convocări bărbaţilor ruşi care încearcă să părăsească Rusia, relatează 74.RU, cu referire la guvernul regiunii.

După cum precizează publicația 74.RU, polițiștii de frontieră au primit liste cu persoanele care se încadrează criteriilor de mobilizare parțială și rețin aceste persoane până la sosirea unui angajat al comisariatului militar.

Autoritățile din autoproclamata republica Osetia de Nord, care se învecinează cu Georgia, au anunţat că angajații comisariatelor militare de înregistrare și înrolare a bărbaţilor ar funcţiona la punctul de control Verhni Lars și le dau convocări celor care se încadrează criteriilor de mobilizare parțială.

După mobilizarea parțială anunțată în Federația Rusă, la granița cu Georgia s-a format un ambuteiaj uriaș de aproape 5.000 de vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.