Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La revedere, Marian Petrache! PNL Ilfov a DECIS: Hubert Ștefan Thuma, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Ilfov

Viitorul Ilfovean
Hubert Tuma

Conducerea PNL Ilfov l-a desemnat joi, 20 februarie 2020, în ședința care s-a desfășurat la Otopeni, pe Hubert Petru Ștefan Thuma candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov. El a fost ales să candideze la alegerile din luna iunie a.c. de 51 dintre cei 55 de delegați. Trei au votat împotriva lui, un delegat abținându-se de la votul care a fost secret, relatează Viitorul Ilfovean.

Vezi și: Raed Arafat, declarații ALARMANTE privind privatizarea sistemului de sănătate: O vizită la UPU ar putea costa 10.000 de lei!

Thuma a fost deputat de Ilfov în legislatura 2012 – 2016. El a fost ales interimar la conducerea PNL Ilfov în 24 februarie 2017 în urma demisiei lui Marian Petrache, iar apoi, la 27 aprilie 2017 a fost ales președinte al organizației în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la Palatul Parlamentului.

“PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă. După ani în care am dovedit că suntem una dintre cele mai bune organizații din țară, după o perioadă lungă în care am dovedit că știm să facem politică, dar și administrație, acum suntem în etapa în care se face o schimbare de generații, iar cel care ne-a condus până acum alege să se concentreze pe administrație”, declara atunci Thuma.

Ca și în 2017, acesta își propune să se bată “cu toată forța” pentru a câștiga alegerile locale din iunie anul acesta, ca PNL să aibă câți mai mulți aleși locali.

Hubert Thuma, născut în 1973, este absolvent al Universității de Studii Economice din Viena și al unor cursuri postuniversitare de Relații Internațuionale și Comerț Exterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.