Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La rugămințile lui LeBron James, doi spectatori au fost scoşi de către agenții de ordine din Gainbridge Fieldhouse

twitter.com
lebron james

Doi fani care stăteau în primul rând au fost scoşi din Gainbridge Fieldhouse după ce au fost "pârâţi" de LeBron James, în timpul prelungirilor meciului pe care LA Lakers l-a disputat pe terenul echipei Indiana Pacers, informează marca.com, citat de news.ro

Nu este clar ce s-a întâmplat, deoarece imaginile TV l-au surprins pe jucătorul de 36 de ani numai arătând spre cei doi fani ai echipei Pacers, un bărbat şi o femeie. Câteva secunde mai târziu, la solicitarea unui agent de ordine, ei s-au ridicat şi au părăsit arena. Cu ironie, în timp ce pleca, femeia a imitat o faţă de copil care plânge.

 

La conferinţa de presă organizată după meci, LeBron James nu a precizat ce s-a întâmplat, dar a dat de înţeles că i s-ar fi spus ceva nepotrivit de către spectatori.

"Nu i-aş spune niciodată asta unui fan şi un fan nu ar trebui să i-o spună niciodată unui jucător”, a afirmat vedeta echipei Lakers.

Acesta a fost primul meci jucat de LeBron James după ce a fost sancţionat cu o etapă de suspendare pentru că l-a lovit în figură, duminică, pe baschetbalistul Isaiah Stewart de la Detroit Pistons.

 

Dincolo de acest incident, James a fost cel mai bun de pe teren în meciul Indiana Pacers - LA Lakers, scor 116-124, după preungiri, joc în care a reuşit 38 de puncte. Malcolm Brogdon a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu 28 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.