Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un curs de leadership, vei afla că vorbele nu cântăresc nimic fără fapte pe măsură!

Radu Pop

Există mai multe calități necesare unui lider, precum abilitățile de comunicare, empatia, onestitatea și viziunea. Însă ceea ce îi face pe oameni să îl urmeze sunt în primul rând faptele, acțiunile concrete care aduc succes. Un exemplu personal de reușită este mai convingător decât zeci de discursuri frumos formulate.

Aceasta este doar una dintre lecțiile esențiale pe care le înveți dacă participi la un curs de leadership. Fie că ocupi pentru prima dată o funcție de conducere, fie că ai avansat deja și iei decizii cu impact major, întotdeauna mai există ceva de învățat.

Curs de leadership pentru începători: First Time Manager

Trainingul se adresează în special persoanelor recent promovate, celor care își doresc o carieră în management, dar și tuturor celor interesați să descopere cele mai noi și mai eficiente modele de management și tehnici de creștere a productivității.

Pornind de la înțelegerea faptului că nimic nu pregătește mai bine decât experiența propriu-zisă, acest curs de leadership a fost gândit ca un program experiențial, creat special pentru a dobândi rapid abilități și know-how esențiale în rolul de manager.

Înainte de training, sunt identificate punctele forte ale fiecărui angajat, care trebuie și mai mult scoase în evidență și îi oferă siguranță de sine, dar și zonele unde mai este nevoie de dezvoltare. Aceste informații sunt corelate cu funcția deținută, cu domeniul de activitate și cu ramura economică în care activează sau urmează să își asume o funcție de conducere.

Mai întâi, participanții sunt ajutați să își înțeleagă trăsăturile de personalitate și să identifice mecanismele de auto-sabotaj. Ei înțeleg rolul emoțiilor și aplică tehnici prin care pot să comunice eficient un mesaj către echipă, să delege sarcini, să primească și să ofere feed-back.

Beneficiile sunt multiple și pentru organizațiile în care lucrează. Crește nivelul de inițiativă, este accelerat procesul de integrare a noilor membri într-o echipă, sunt furnizate noi perspective pentru a gândi critic și a rezolva probleme operațional, ceea ce duce inclusiv la economie de resurse.

content-image

Curs de leadership strategic pentru avansați

Trainingul de consultanță în leadership strategic a fost gândit pentru managing parteners, administratori, CEOs, manageri de departament, antreprenori și, în general, pentru toți cei care conduc echipe și își doresc să dezvolte sisteme de lucru performante, cu un grad înalt de autofuncționalitate, capabile să se adapteze în permanență la schimbările mediului de business.

Acest curs de leadership se desfășoară sub forma unui antrenament practic, de tip simulare, în care participanții lucrează în echipe de 2-3 persoane. Sunt aplicate instrumente diverse pentru a clarifica și a implementa viziunea liderului în organizație. Planurile sunt proiectate, testate și construite folosind modele și concepte din psihologia comportamentală.

Datorită acestei experiențe, se ajunge la clarificarea viziunii, misiunii și a valorilor care, prin intermediul unei strategii, vor fi integrate în fiecare proces operațional. În acest fel, este redus numărul erorilor și sunt diminuate riscurile comerciale și financiare ale organizației. În plus, este creat un proces continuu de repoziționare, datorită căruia organizația devine agilă în vremuri de incertitudine și schimbare permanentă.

Astfel, participarea la un curs de leadership își dovedește din plin utilitatea, atât pentru fiecare participant, cât și pentru companiile în cadrul cărora aceștia își desfășoară activitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.