Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un pas de Al Treilea Război Mondial? Rusia amenință NATO cu o 'reacție destul de fermă' dacă Ucraina e primită în alianță

rador.ro
Dmitri Peskov

Posibila aderare a Ucrainei la NATO va avea consecințe foarte negative pentru sistemul de securitate din Europa și va fi o amenințare absolută pentru Rusia, a declarat purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

Rugat de jurnaliști să comenteze declarația președintelui american Joe Biden că Ucraina nu este încă pregătită să adere la NATO, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a răspuns: "Știm că acum există discuții foarte aprinse între membrii alianței, în ajunul summitului NATO, știm că există puncte de vedere diferite în această privință", a spus Peskov, potrivit Interfax.

"Poziția Federației Ruse că aderarea Ucrainei la NATO va avea consecințe foarte, foarte negative pentru întreaga arhitectură de securitate, care este deja dărăpănată în Europa, este absolut clară și consecventă și va fi un pericol absolut, o amenințare pentru țara noastră, care va necesita o reacție destul de fermă și de înțeles din partea noastră", a adăugat Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.