Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un pas de o nouă tragedie: atentat dejucat în Franța

mgrenoble.fr
atentate franta

Un al treilea bărbat a fost inculpat în Belgia, pentru "participare la activitățile unui grup terorist", în cadrul anchetei pe marginea unui proiect de "atentat iminent" dejucat în Franța, a anunțat sâmbătă Parchetul federal belgian, informează AFP și cotidianul belgian Le Soir.

"În cadrul anchetei care a dus la arestarea, în 24 martie, într-o comună pariziană, a numitului Reda Kriket", principalul suspect în acest dosar, un judecător de instrucție specializat în domeniul terorismului l-a inculpat și încarcerat vineri pe "numitul Y.A., născut în 4 mai 1982, de naționalitate belgiană", a anunțat Parchetul într-un comunicat, fără alte precizări.

Reda Kriket, principalul suspect în ancheta pe marginea unui proiect de atentat dejucat în Franța, a fost pus sub urmărire (inculpat), miercuri, de un judecător de instrucție în domeniul antiterorist.

În apartamentul lui Kriket în Argenteuil (suburbie pariziană), polițiștii au descoperit arme de asalt, arme de dimensiuni mici și explozivi, printre care TATP, exploziv artizanal folosit de jihadiștii din SI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.