Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un pas de tragedie: Un cunoscut cântăreț de la noi a făcut infarct pe stradă

sanatate.bzi.ro
infarct

Omul care a înființat grupurile Voltaj și Quartz a fost la un pas de tragedie sâmbătă. Noroc divin, chitaristului Amedeo Bolohoi i-a ieșit pe post de înger, Gabi ”Guriță” Nicolau, solistul trupei Krypton, care, deși e doctor veterinar nu i-a fost greu să constate infarctul, informează Libertatea.

Acesta l-a transportat de urgență pe Amedeo, care a dus infarcul pe picioare, la camera de gardă a Spitalului Colțea, unde, după o serie de analize și investigații a fost transferat la Spitalul Municipal.

Aglomerație de VIP-uri la Instanța Supremă: Șase grei sunt așteptați în fața judecătorilor

Dând dovadă de mult curaj, veteranul rocker a insistat să fie externat în aceeași zi, ”pe semnătură”, pentru a onora concertul pe care îl avea stabilit în Centrul Istoric cu trupa sa, Olly de Quartz. Cântare unde s-a dus însoțit de un doctor generalist, prietena salvatorului său, Gabi Nicolau.

Homeschooling-ul şi 'sectanţii ciudaţi': Ce 'informaţii instituţionale' a primit Funeriu

”Nu știu când s-a produs infarctul, cert e că starea pe care o aveam m-a făcut să ies din casă, la aer. E o minune cum a ajuns în calea mea Gabi și iubita sa, cărora cuvintele sunt de prisos pentru a le mulțumi că mi-au salvat viața. O mână îmi vibrează, să zic așa, însă pot cânta lejer. Am cântat și sâmbătă, voi urca pe scenă și în seara asta, asta e ”gimnastica” mea recuperatorie”, face haz de necaz Amedeo care s-a reîntors în România la începutul anului, după opt ani de activitate muzicală în Olanda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.