Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un pas să piardă marele premiu de la Loto: un canadian a câștigat 64 de milioane de dolari, dar nu a verificat biletul timp de 347 de zile

captura YouTube
Loto SUA

Un pescar de crabi în vârstă de 61 de ani aproape că a ratat jackpot-ul pe care a avut norocul să îl câștige. Verificând toate numerele lansate în timpul extragerii din 15 aprilie 2023 pentru Balonul de Aur Canadian Lotto 6/49, sexagenarul a câștigat 64 de milioane de dolari canadieni, aproximativ 41 de milioane de euro. Dar a întârziat să se prezinte să îşi incaseze premiul, se arată într-un comunicat emis Loto Atlantique, informează Rador Radio România.

Merel Chiasson a descoperit de fapt existența incredibilului său câștig abia cu 19 zile înainte de expirarea biletului său, pe care îl pusese neglijent pe un dulap. Timp de 347 de zile, biletul a stat acolo, neverificat. Norocosul canadian a explicat că a auzit de mai multe ori despre jackpot-ul nerevendicat, dar nu și-a imaginat că este deținătorul biletului câștigător. Cu toate acestea, un angajat al loteriei a fost trimis în provincia canadiană New Brunswick pentru a încerca să-l alerteze pe câștigătorul necunoscut.

Bărbatul a spus că urmează în mod sistematic aceeași rutină și că verifică biletele de loterie doar cu o lună înainte ca acestea să expire. "Am lăsat biletele acolo și nu m-am îngrijorat prea mult", a mărturisit el. Momentul adevărului a venit când a decis în sfârșit să-și verifice biletul la un comerciant local. La acea vreme, nici măcar nu era sigur de suma exactă pe care o câștigase, întrucât pe bilet erau "multe zerouri". "Cred că am câștigat 64 de milioane. Nu sunt sigur", a exclamat el. Partenera lui a fost cea care a confirmat vestea foarte bună.

Merel Chiasson plănuiește acum să trăiască o pensie confortabilă, în ciuda sumei extraordinare de bani pe care a câștigat-o. "Nu mă va schimba, sunt în continuare aceeași persoană', a comentat cel care nu își imaginează "nimicîn stil mare" și dorește să-i ajute pe cei apropiați. Canadianul a spus că și-a cumpărat alte bilete la loto după ce l-a validat pe cel care l-a făcut multimilionar și asigură că va continua să joace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.