Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ladislau Boloni, persona non-grata pentru suporterii grupării Antwerp: 'Antrenorul merită un şut în fund - au strigat suporterii

fanatik.ro
ladislau boloni

Antwerp, formația pregătită de antrenorul Ladislau Boloni, a pierdut în ultima etapă din campionatul Belgiei, în fața celor de la Mouscron, scor, 1-3, și ocupă locul 7 în clasament, la un punct distanță de ultimul loc care merge în play-off, potrivit Mediafax.

În urma acestui rezultat, tehnicianul în vârstă de 66 de ani a devenit persona non-grata pentru suporterii grupării Antwerp. Fanii au umplut rețelele de socializare cu mesaje împotriva lui Boloni, pe care îl vor departe de echipa lor.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

"Bun pentru echipele de mijlocul clasamentului, să le aducă spre vârf, dar a venit timpul să plece" sau "Cred că Bölöni a pierdut vestiarul. Nu se mai vede nicio idee de joc, spirit de luptă şi ambiţie. Fotbalul său e prea sărac şi antrenorul merită un şut în fund" sau "Afară cu Boloni", sunt câteva dintre mesajele apărute pe internet.

Antwerp a ajuns la a patra înfrângere din 13 meciuri.

"Suporterii au uitat repede de locul 4 neaşteptat pe care a dus-o pe Antwerp, acum afecţiunea s-a răcit, mai ales din cauza căderii pe 6", a scris agenţia Voetbalprimeur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.