Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lady Gaga a ajuns la al șaselea album muzical - Chromatica a fost lansat cu întârziere

lady gaga

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Lady Gaga a lansat vineri al şaselea album de studio, „Chromatica”, potrivit news.ro.

Noul material discografic, care apare după patru ani de la „Joanne”, cuprinde 16 piese şi marchează revenirea ei la genul pop.

Discul era programat să fie lansat pe 10 aprilie, însă, din cauza crizei sanitare, artista de decis amânarea pentru 29 mai.

„Chromatica” cuprinde single-urile „Stupid Love”, „Rain on Me” (colaborare cu Ariana Grande) şi „Sour Candy (colaborare cu Blackpink), precum şi „Sine From Above”, cântată împreună cu Elton John.

Pentru acest album, ea a lucrat cu producători cu care a colaborat şi în trecut, precum BloodPop şi Tchami, şi cu Max Martin, Sophie, Justin Tranter şi Boyz Noise.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Lady Gaga a declarat că aportul atâtor producător este binevenit, atâta vreme cât rezultatul este „cea mai tare chestie pe care o puteam da lumii” şi care o defineşte.

La jumătatea lunii aprilie, Lady Gaga a coordonat concertul caritabil „One World: Together at Home”, care a generat donaţii de aproximativ 128 de milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor de combatere a efectelor crizei sanitare provocate de Covid-19.

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), născută pe 28 martie 1986, este cântăreaţă, compozitoare şi producător muzical, dar şi actriţă. A debutat discografic în 2008, cu „The Fame”, iar albumele ei au fost vândute în aproximativ 30 de milioane de copii la nivel mondial. A fost premiată cu Oscar în 2019 pentru piesa „Shallow” şi inclusă între membrii Academiei americane de film. De-a lungul carierei, a câştigat 11 premii Grammy din 27 de nominalizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.