Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larisa Iordache a lăsat pentru moment gimanastica şi a îmbrăcat uniforma de Poliţie

www.agerpres.ro
Larisa Iordache

Larisa Iordache, multipla campioană europeană şi câştigătoarea bronzului olimpic, a lăsat pentru moment gimanastica şi a îmbrăcat uniforma de Poliţie. Sportiva îi ajută pe oamenii legi în lupta contra coronavirusului, potrivit Mediafax.

Larisa Iordache, în vârstă de 23 de ani, a postat pe conturile de socializare o fotografie în care este îmbrăcată în uniformă de Poliţie.

Multipla campioană europeană, medaliată cu bronz la JO din 2012, a ieşit pe străzile din Capitală ca să îi ajute pe polițiști. Ea a verificat dacă oamenii care au ieşit din case deţin declaraţiile pe proprie răspundere, cerute de autorităţi.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Larisa Iordache îi roagă pe oameni să stea în casă pentru a limita răspândirea cu noul coronavirus

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de poliţie pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înţelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toţi oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puşi în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim şi la cei din jurul nostru. Aşa că eu vă rog să staţi în casă şi să aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a scris pe Facebook Larisa Iordache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.