Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larisa Iordache, despre Jocurile Olimpice de la Tokyo și despre retragerea din gimnastică

aimx.ro
Larisa Iordache

Larisa Iordache va merge luna viitoare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru gimnasta româncă va fi a doua participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după cea de la Londra, din 2012. Atunci a urcat pe treapta a treia a podiumului olimpic, alături de echipa României.

In emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Larisa Iordache a vorbit despre așteptările pe care le are și despre dorința de a fi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: “Sigur, dacă nu îmi doream asta, nu mai intram în sală. Eu sunt… ori tot, ori nimic! Imi doresc să fiu sănătoasă, să nu mai concurez în situații cu dificultăți și să-mi fac intergralele exact cum știu eu, pentru că, dacă asta se va întâmpla, cu siguranță va veni și ceva strălucitor”.

Invitată în emisiunea La cină de la Digi 24, Larisa a vorbit și despre cum va continua cariera ei, după jocurile olimpice din luna Iulie.

“Anul acesta mi-a dat foarte multe motive care să îmi spună că ar fi ultimul an pentru mine, dar nu poți să știi niciodată, tocmai de aceea nu mi-am pus un targhet. Sper din suflet să fiu sănătoasă și fericită.” - a spus Larisa Iordache la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.