Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larisa Iordache: 'Sper să ajung sănătoasă la Tokyo şi să fie totul în regulă. La CE am avut nişte probleme cu rinichii, am avut dureri mari'

Facebook.com
larisa iordache

Gimnasta Larisa Iordache a declarat, marţi, că, deşi la Campionatele Europene de la Basel a avut probleme cu rinichii şi dureri mari, a reuşit să-şi îndeplinească visul de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Îmi lipsesc doar medalia de aur la JO şi cea de la CM, sper să le iau anul ăsta. Sper să ajung sănătoasă la Tokyo şi să fie totul în regulă. Am avut nişte probleme cu rinichii, am avut dureri mari, dar mi-am îndeplinit visul. Am prins multă încredere, am intrat în competiţie fără prea multă încălzire, dar am fost concentrată şi totul a ieşit bine. Îmi doresc să ajung la Tokyo bine din punct de vedere fizic. Acum nu am voie să fac nimic două săptămâni, am patru săptămâni de luat antibiotic. Nimic nu e uşor în viaţă dacă vrei să ajungi sus", a declarat Larisa Iordache la emisiunea La Măruţă de la Pro TV, potrivit news.ro.

Ea a spus că este motivată să continue gimnastica deoarece iubeşte să fie în centrul atenţiei: "Mie îmi place cel mai mult să fac asta, să simt liniştea, adrenalina, să fiu în centrul atenţiei. Înainte de competiţii, vorbesc cu mine, antrenorii m-au ajutat foarte mult, mi-au spus că au încredere în mine. Înainte să urc pe aparat, fac exerciţiul în minte, mă vizualizez cum sunt în competiţie".

De Paşti, Larisa Iordache va sta cu familia: "Îmi doresc mereu linişte şi să fiu cerebrală".

Iordache s-a calificat, săptămâna trecută, la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European, găzduit de Basel.

Imediat după concurs, ea a suferit o criza renală, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice şi internarea în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.