Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LASK Linz este primul club austriac care şi-a reluat antrenamentele

LASK Linz este primul club austriac care şi-a reluat, luni, antrenamentele, în condiţii de restricţii impuse de pandemia de coronavirus, infornează lequipe.fr.

"În primul rând, suntem fericiţi că putem să ne facem treaba. Desigur, ne antrenăm în grupuri mici, urmând instrucţiunile guvernamentale. Ne adaptăm, dar este bine. Trebuie să ne gândim cu atenţie pentru a oferi exerciţii decente, în ciuda distanţelor de securitate. Am găsit soluţii, cred că jucătorii sunt fericiţi să revină pe teren", a declarat antrenorul francez Valerien Ismael, în vârstă de 44 de ani.

Jucătorii liderului campionatului s-au antrenat în grupuri de câte şase, cu păstrarea distanţei de doi metri între ei.

Alte echipe urmează să-şi reia antrenamentele marţi.

Bundesliga austriacă ar putea fi primul campionat din Europa care se reia după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. Oficialii speră să se poată juca din nou la mijlocul lunii mai.

Peste 600 de sportivi de elită şi-au reluat de luni antrenamentele în cele şapte centre olimpice de pregătire din Austria, după cinci săptămâni de la închiderea acestora. Comitetul Olimpic Austriac a primit 10.000 de măşti pentru sportivi din partea forului omolog chinez.

Oficialii forului austriac au menţionat între măsurile obligatorii din timpul antrenamentelor menţinerea distanţei de 2 metri în timpul pregătirilor şi asigurarea unui spaţiu minim de 20 de metri pătraţi pentru fiecare sportiv în spaţiile închise.

În Austria sunt înregistrate aproape 15.000 de cazuri de infectare cu Sars-Cov-2 şi 470 de decese, însă în ultimele 24 de ore au fost raportate doar 59 de îmbolnăviri şi 18 decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.