Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laszlo Gyorgy: Mai multe organizaţii locale ale Partidului Civic Maghiar vor să intre în PPMT

Tinutul-Secuiesc-PCM-UDMR

Mai multe organizaţii locale aparţinând Partidului Civic Maghiar (PCM) şi-au exprimat dorinţa de a intra în Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT), nemulţumite de colaborarea PCM-UDMR, a declarat marţi, pentru Agerpres, noul preşedinte al filialei Mureş a formaţiunii, Laszlo Gyorgy.

"Organizaţia judeţeană a PPMT şi-a dat seama că, după şase ani de la înfiinţare, un partid nu mai poate pretinde că e tânăr şi că bunăvoinţa unui partid în privinţa alianţelor cu unele partide mai vechi, cum e UDMR, nu aduce beneficii nici societăţii, nici populaţiei judeţului Mureş. Noi am decis că reconstruirea PPMT este principalul obiectiv pentru pregătirea partidului pentru alegerile locale viitoare. Credem că, în aproape trei ani, putem să ne reorganizăm şi să înfiinţăm organizaţii noi. Este o prioritate ca acolo unde există maghiari să fie şi filiale ale PPMT. Mai multe organizaţii ale PCM şi-au dat seama că alianţa dâmboviţeană cu UDMR nu duce la nimic şi au anunţat că vor veni la noi. Este vorba despre mai multe organizaţii ale PCM care vor intra în PPMT. Sperăm să devenim o forţă politică de neneglijat în politica mureşeană", a spus Laszlo Gyorgy.

Acesta şi-a exprimat speranţa că, la alegerile locale viitoare, PPMT Mureş va deveni mult mai puternic şi va avea mai mulţi candidaţi, care să obţină şi rezultate bune. Odată cu alegerea noului preşedinte în fruntea PPMT Mureş, în persoana lui Laszlo Gyorgy, a fost ales şi un nou vicepreşedinte, Tokes Andras, şi şapte membri ai prezidiului organizaţiei, care vor coordona cele şapte circumscripţii în care a fost împărţit judeţul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.