Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lăudat la Antena 3, Iohannis este 'desfiinţat' de jurnalista Ioana Ene Dogioiu: 'Premierul de Grivco, un trădător'

 Ioana Ene Dogioiu

Discursul de marţi al preşedintelui român Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din plenul Parlamentului European stârneşte reacţii contradictorii în presă. Dacă la Antena 3 discursul preşedintelui a fost lăudat, jurnalista Ioana Ene Dogioiu, senior editor ziare.com, consideră că Iohannis a trădat tabăra susţinătorilor statului de drept.

"Iohannis a fost la Strasbourg pe gustul PSD - ALDE si Antena 3 care-l ridica in slavi cu ochii umezi. Au dreptate. A spus ce voiau ei sa auda si i-a tradat pe cei care tin in viata statul de drept cat mai pot, din ce in ce mai greu. Premierul de Grivco, un tradator", scrie jurnalista pe Facebook.

"Românii au spus clar că vor o țară democratică, profund integrată în Uniunea Europeană. Am transmis acest atașament al nostru la valorile și principiile marii familii din care facem parte în cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European privind viitorul Europei. Rămân hotărât și implicat pentru a garanta că în România este păstrat statul de drept, este continuată lupta împotriva corupției, iar parcursul european al țării noastre rămâne neafectat de actualele controverse interne", şi-a rezumat Klaus Iohannis discursul din PE, într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Care sunt CELE MAI SIGURE recipiente de plastic în funcție de CODURILE inscripționate .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.