Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Chiriac aruncă BOMBA în episodul amoros cu Sergiu Diacomatu: 'Familia știa!'

Laura Chiriac

Laura Chiriac a fost desființată de Călin Popescu Tăriceanu la două zile după alegerile locale în care candidata ALDE a terminat pe locul 4 în clasamentul aleșilor pentru Sectorul 1. Tăriceanu i-a reproșat lui Chiriac, soția producătorului general de la Antena 3, incidentul amoros din campanie, când a fost filmată în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu, și el căsătorit. Chiriac și-a dat demisiile din funcțiile deținute în ALDE după ce partidul a obligat-o să renunțe la mandatul de consilier local.

Laura Chiriac spune că familia sa știa ce făcea în timpul campaniei, referindu-se la episodul când a fost filmată în escapada cu Diacomatu.

Citește și: Rusia declanșează Al Treilea Război Mondial: Prima țară cucerită va fi România – Profețiile lui Nostradamus

”Familia mea știa, e totuși familia unei jurnaliste. Nu e străină de tot felul de manevre. Mama m-a văzut la mineriade, nu s-a speriat, nu s-a speriat nici acum. Familia mea și-a asumat toate riscurile. Riscurile au fost mult mai mici decât câștigurile.

Sergiu Diacomatu mi-a spus să îmi continui drumul pe care îl făceam, nu mi-a propus niciun fel de sprijin de niciun tip.

Domnul Tăriceanu mi-a arătat o blândețe demnă de casele regale în acele momente în care am fost fotografiată cu Sergiu Diacomatu. El a fost extrem de elegant și m-a tratat cu o protecție aproape paternă. Eu nu am vorbit cu domnul Tăriceanu de ieri până azi. El rămâne un etalon în politică, poate vom mai avea întâlniri.

Eu am anunțat că mă retrag din toate funcțiile din partid, dar îmi dau și demisia din ALDE.”, a spus Laura Chiriac la B1 TV.

Citește și: iPhone 7s va avea, cel mai probabil, ecran curbat făcut de Samsung

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.