Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi, laudată de candidatul german în contextul presiunilor politice - Am toată admirația pentru implicarea ei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Laura Codruța Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost laudata de procurorul german care candideaza la functia de sef al Parchetului European, in contextul informatiilor despre presiuni politice existente in Romania.

Citeste si Recep Tayyip Erdogan îl critică și pe Klaus Iohannis pentru ultima sa vizită: Mai puteţi vorbi despre democraţie în ţările din UE, după ce v-ați întâlnit cu el?

"Cu privire la anchetele alesilor politici, presiunea politica, am avut cazuri in care au fost ridicati alesi politici dar nu, nu am suferit din cauza presiunii, nu ca in alte parti. Cu privire la situatia din alte state, e o situatie care o afecteaza in principal pe contracandidata mea. E o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu dna Kovesi, am toata admiratia pt dna Kovesi, pt implicarea ei si ma simt de-a dreptul onorat sa fiu alaturi de cei doi candidati", a declarat Andres Ritter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.