Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi și-a făcut bilanțul la sfârșit de an: 'Au fost câteva persoane despre care am constatat că nu aveau ce să caute în DNA'

kovesi

Laura Codruța Kovesi a declarat la Libertatea live că e mulțumită, per total, de activitatea sa în fruntea Direcției Naționale Anticorupție. Șefa DNA a vorbit și despre revocarea anumitor procurori, care au părăsit Direcția Anticorupție cu scandal.

"Întotdeauna poți să zici că nu ești mulțumit de ce ai făcut, am și reproșuri, și regrete. Au fost câteva persoane din DNA despre care am constatat că nu aveau ce să caute în DNA. Avem o ședință de bilanț la sfârșit de an în care spunem care au fost lucrurile bune, dar și lucrurile mai puțin bune. Important e că acolo unde am simțit că sunt probleme și au existat procurori care au avut probleme, pentru că nimeni nu e perfect, ca în orice fel de instituție, să știi cum să te raportezi la situație. Sperăm ca aceste lucruri să nu se mai întâmple pe viitor.", a declarat Laura Codruța Kovesi la Libertatea live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.