Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Georgescu raspunde acuzatiilor: E o mascarada. Nu demisionez

laura georgescu

Sefa CNA Laura Georgescu, acuzata ca ar fi amendat selectiv institutiile media si ca ar fi actionat in baza unor sesiari false, sustine ca totul este o mascarada si ca reprezentantii DNA care efectueaza perchezitii in sediul CNA nu au informat-o cu privire la aceste acuzatii.

"E o mascarada, avem dreptul sa ne sesizam. E un drept stipulat de lege. Orice membru CNA sau oricare dintre inspectorii zonali are dreptul sa se autosesizeze - de ce am face o mascarada din acest drept oferit de lege? Este dreptul oricarui organ sa ridice documente ca sa inteleaga cum functioneaza aceasta institutie", a spus Laura Georgescu la Realitatea TV.

Citeste si: UPDATE. Percheziţii DNA la sediul CNA

Motivul percheziţiilor de la CNA (surse)

Ea a dezvaluit detalii despre problema licentei Giga TV si a subliniat ca nu are motive sa isi dea demisia si ca isi va duce mandatul pana la capat.

"In iulie cand am fost chemati toti menmbrii CNA la DNA am avut surpriza sa vedem acest subiect Giga TV care data din septembrie 2013. S-au facut controale la sediul televiziunii si s-a decis ridicarea licentei atunci, in urma unor sesizari. Administratorul a facut contestatie, s-a rediscutat in sedinta publica si 6 membrii au decis sa ii redea licenta.

In 2014 ne-a cerut suspendarea emisiei 90 de zile. Data fiind conjuntura in care era Giga TV, o televiziune acuzata de coruptie, in septembrie 2014 ne-a inapoiat licenta in original si s-a retras din nou licenta GIGA TV. Apoi administratorul ne-a spus ca am inteles gresit ca nu voia sa ii fie retrasa licenta si ca ne informa ca nu mai are nevoie de ea", a explicat Laura Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.