Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Vicol s-a dezlănțuit după răspunsul dat de CSM lui Tudorel Toader: 'Cu siguranță va propune revocarea procurorului general'

laura vicol

Avocata Laura Vicol a reacționat dur după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că MJ a primit de la Consiliul Superior al Magistraturii situaţia evaluărilor în cazul procurorului general Augustin Lazăr, precizând că acesta nu a fost supus niciunei evaluări.

„Este revoltător (...) Dl procuror Lazăr nici nu avea dreptul să-și depună candidatura pentru PG fără această evaluare. Mi se pare lipsită de orice elementară regulă de bun simț ceea ce au trimis CSM. (...) Fac un apel public, cu tot respectul, către dl ministru să facă aceste schimbări cât mai repede, pentru că atât timp cât ele nu sunt făcute și nu se întâmplă absolut nimic, din punct de vedere al acestor comportamente, societatea românească va avea de suferit. Pe 25 august știu că a început procedura de evaluare, mâine ar trebui să avem un răspuns cu privire la evaluarea dlui procuror general.”, a spus Laura Vicol la Antena3.

De asemenea, Laura Vicol s-a declarat convinsă că Tudorel Toader va propune revocarea lui Augustin Lazăr.

„Clar, pentru că dl ministru a arătat de fiecare dată verticalitate. (...) Cu siguranță va propune revocarea dlui procuror general”, a mai spus Vicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.