Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Cazan, PRIMA DECLARAȚIE după audierea de la Parchetul General - Șeful Jandarmeriei București a trimis presa la dicționar

captura TV
Laurentiu Cazan

 

Șeful Jandarmeriei București, Laurențiu Cazan, s-a prezentat, miercuri, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul protestelor din 10 august, în care acesta este urmărit penal pentru abuz în serviciu și participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată.

Șeful Jandarmeriei București, Laurențiu Cazan, s-a prezentat, miercuri după-amiază, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat de către procurori în dosarul protestelor din 10 august. Cazan este cel care a coordonat intervenția jandarmilor la protest.

 

"Au fost controverse destul de mari. Nu au fost declarații contradictorii. Am mai avut o declarație publică referitoare la aceste evenimente și la TVR. Ați văzut infracțiunile de care sunt acuzat. Nu pot să vă dezvălui mai mult. Dacă mâine ar fi 10 august, aș lua aceleași măsuri",a spus Cazan.

Citește și: Victor Ponta face anunțul care DINAMITEAZĂ coaliția de guvernare - Va semna inițiativa PNL de schimbare a lui Dragnea de la Camera Deputaților .

 

La final, acesta a trimis presa să consulte un DEX. Am văzut că se folosește în spațiul public termenul a gaza. V-aș ruga să consultați un DEX să vedeți ce înseamnă cuvântul a gaza.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.