Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega: Locul românilor este în România. Ce le cere guvernanţilor

facebook.com
Laurentiu Rebega

Locul românilor este în România, spune europarlamentarul Pro România Laurențiu Rebega, „dar pentru asta, România trebuie să ofere speranță și perspectivă!”. Rebega arată pe pagina sa de socializare că ”libera circulație a lucrătorilor este un drept și un principiu fundamental al Uniunii Europene. Dar, când aproape un sfert dintre românii apți de muncă sunt plecați în străinătate, situația devine dramatică (raport Eurostat)! România e pe primul loc în UE cu cea mai mare pondere a resortisanților mobili din populația totală a țării”.

Potrivit europarlamentarului Pro România, ”românii pleacă din cauza lipsei de perspectivă din țară. În mediul rural e dezastru, iar în urban se descurcă fiecare cum poate. Guvernările au acționat prea târziu și prea puțin! Cei care au adus țara aici, nu pot, nu vor sau nu știu ce să facă”.

Rebega mai spune că ”în ceasul al 12-lea avem nevoie de o politică demografică și a forței de muncă inteligentă, modernă și orientată către binele cetățenilor! Trebuie să începem cu începutul: Să înțelegem direcțiile ce vor fi în viitor. Să ne alegem clar o direcție. Să ne concentrăm guvernarea pe acea direcție!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.