Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Reghecampf, AMENINȚAT la telefon de fanii dinamoviști

steaua reghecampf

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că a fost jignit și amenințat telefonic de suporterii dinamoviști înaintea derby-ului programat, în această seară, pe Arena Națională din Capitală.

Gigi Becali se RĂZBUNĂ pe dinamoviști. Decizia i-a ÎNFURIAT pe 'câini'

''Eu nu înțeleg ura aceasta. OK, există rivalitate, dar s-a ajuns să fiu sunat în miezul nopții, să primesc mesaje de tot felul, să fiu înjurat, să fiu amenințat. Se poate vedea în meciurile trecute ce reacții am avut după fiecare derby cu Dinamo. Niciodată nu am râs de Dinamo sau de fanii lor. Ba chiar i-am lăudat pentru că ei sunt lângă echipa lor în momentele grele. Nu mă interesează să ne răzbunăm, dar înainte de rivalitate trebuie să fim oameni și să avem bun simț. Să ajungem să ne jignim, să ne amenințăm de la un meci de fotbal, cred eu că este prea mult. I-aș ruga pe cei care fac astfel de lucruri să înceteze pentru că nu mă interesează'', a spus el.

Reghecampf a adăugat că nu dorește să își ia revanșa în derby după coregrafia cu mesajul ''Doar Dinamo București'' realizată de fanii dinamoviști la partida Steaua — Manchester City de pe Arena Națională din play-off-ul Ligii Campionilor.

Sursă: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.