Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis de la Al Wasl: Asta e meseria mea și așa e viața antrenorilor

www.bzv.ro
Reghecampf

Al Wasl, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a înregistrat al șaselea meci consecutiv fără victorie, iar presa locală anunță că românul va fi îndepărtat de la echipă.

Al Wasl a pierdut cu 4-0 în meciul cu Sharjah, iar la conferința de presă Reghecampf a declarat: ”Nu mă tem că pot fi demis. Asta este meseria mea și asta este viața antrenorilor”. Dacă Reghecampf va fi îndepărtat de la Al Wasl, ar putea reveni în viitor la FCSB. Reghecampf este unul dintre favoriții lui Becali, iar soția antrenorului anunța în urmă cu câteva luni. „Se va întoarce, va colabora cu Gigi toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni, conform Mediafax.

Acum are doi ani de contract, dar vorbind de FCSB şi Becali, e numărul 1 lângă patron. E ca o relaţie între fiu şi tată”, declara aceasta. Reghecampf a cucerit pe banca FCSB, două titluri în Liga 1, Supercupa României şi Cupa Ligii. A preluat-o pe Al Wasl în ianuarie 2019, dar a ratat obiectivele, inclusiv Liga Campionilor Asiei. Reghecampf a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite, pe Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.