Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Reghecampf ar putea rămâne în Arabia Saudită după despărțirea de Al Wahda

www.bzv.ro
Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf ar putea continua în zona arabă, anunţă Telekom Sport. Tehnicianul care s-a despărţit sâmbătă de Al Wahda ar fi dorit de trei echipe din Emirate: Al Jazira, Al Nasr Dubai şi Al Wasl, conform mediafax.

Al Jazira se află pe locul secund, dar pare cea mai dificilă variantă pentru Reghe. Al Nasr se află pe poziţia cu numărul 7, în timp ce Al Wasl ocupă locul 11. Ultima nu are pentru moment un antrenor, fiind pregătită de interimarul Hassan Al Abdouli. În locul lui Reghe, Al Wahda a fost preluată de Al-Haai Juma. Adrian Mutu a fost în cărţi pentru a prelua prima echipă, dar conducătorii au preferat să-l mai ţină la echipa secundă a clubului.

Reghecampf a dorit să plece de la Al Wahda, fiind nemulţumit de cum s-a desfăşurat campania de transferuri. Au plecat jucători importanţi, iar în locul lor nu au fost aduşi fotbalişti la fel de valoroşi. Aflat pe locul 5 în clasament, la nouă lungimi de liderul Al Sharjan, Reghe a decis să spună stop. În perioada petrecută la Al Wahda, staff-ul 100% românesc a cucerit trei trofee: două Supercupe şi Cupa Ligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.