Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Baranga, în fața instanței - ce riscă fostul șef al Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
laurentiu baranga catuse

Decizie importantă în instanță pentru Laurențiu Baranga, fostul șef al Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor. Acesta poate ajunge în arestul preventiv după ce procurorii de la Parchetul General au contestat arestul la domiciliu. Baranga este acuzat că ar fi ajuns în funcții importante cu ajutorul unor documente de studii falsificate, relatează Realitatea PLUS.

Laureniu Baranga, fostul șef al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, trebuie să ajungă dintr-un moment în altul în fața instanței pentru a vedea dacă aceasta îi va înăspri pedeapsa sau va rămâne în continuare în arest la domiciliu.

Ion Cristoiu descifrează efectul invers al mesajelor lui Iohannis: Cum compromite preşedintele organizarea alegerilor pe 6 decembrie

Procurorii au contestat decizia și cer ca acesta sa fie adus în spatele gratiilor.

Acesta este acuzat ca și-a falsificat diploma de BAC. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs de Baranga, prin încasarea unor salarii și alte drepturi pe care nu le merita se ridică la 640.000 de lei. După falsificarea diplomei de bacalaureat, fostul șef al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor a obținut numeroase titluri universitare și diplome, inclusiv doctor al Universității Valahia din Târgoviște și cursant la Colegiul Național de Apărare, ARACIS, Colegiul Național de Afaceri Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.