Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Reghecampf, despre meciul cu Rapid: Trebuie să fim atenţi, nu suntem la turaj maxim, trebuie să jucăm inteligent şi să ne gândim la rezultat

www.bzv.ro
Reghecampf

Tehnicianul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi nu sunt la turaţie maximă şi trebuie să joace inteligent în meciul cu Rapid şi să se gândească doar la victorie.

”A fost o vacanţă scurtă, unde noi am întâmplinat foarte multe probleme cu COVID-19, cu jucători accidentaţi. Nu a fost o pregătire aşa cum ne-am fi dorit-o, dar sperăm ca reacţia jucătorilor pe care îi avem în momentul de faţă la dispoziţie să fie una bună. Şi cu ajutorul fanilor, care sper să vină în număr foarte mare, să avem parte de un rezultat pozitiv. Jucătorii sunt nerăbdători să joace din nou meciuri oficiale dar, aşa cum v-am spus mai devreme, pregătirea nu a fost una bună, nu am avut posibilitatea de a face ceea ce ne-am dorit. De aceea trebuie să fim atenţi, nu suntem la turaj maxim, trebuie să jucăm inteligent şi să ne gândim la rezultat. Rapid este o echipă nou promovată, dar cu tradiţie în fotbalul românesc, iubită de foarte mulţi oameni, cu foarte mulţi fani, dar este, într-adevăr, o surpriză. ”În momentul de faţă, la ritmul nostru de joc, fanii vor juca un rol foarte important. De aceea, noi avem mare nevoie de ei, de suportul lor. Să aibă răbdare. Nu vor vedea o echipă aşa cum îşi doresc, agresivă, să poată să fie în stare să le satisfacă dorinţele, dar cei care vor intra pe teren, cu siguranţă îşi vor da viaţa”, a precizat Reghecampf.

Nicuşor Bancu speră la victorie cu Rapid, care să fie obţinută şi cu ajutorul fanilor. "Va fi foarte greu ţinând cont de vremurile pe care le trăim, dar cu ajutorul fanilor sper să ne mobilizăm şi să obţinem victoria. Trebuie să intrăm încrezători şi cu siguranţă victoria va fi de partea noastră", a declarat Bancu.

Meciul CS Universitatea Craiova - Rapid are loc, sâmbătă, de la ora 20.00, în etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.