Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză de PROPORȚII la Realitatea Tv. O vedetă a postului este însărcinată

bzi.ro
realitatea tv

Lavinia Șandru a făcut dezvăluiri din viaţa personală în cadrul unui interviu acordat revistei Q Magazine.  Realizatorul Realitatea TV a dezvăluit că a început o viaţă nouă alături de o persoană care o face fericită şi că aşteaptă împreună primul lor copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului.

"Trebuie să avem curaj s-o luăm de la capăt când înțelegem că am greșit drumul. În plan personal, eu am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. În plan profesional, mi-am restartat de câteva ori viața, renunțând la presă pentru politică, apoi renunțând la politică pentru presă, deși nimeni nu credea că voi face față schimbărilor, nici în primul, nici în al doilea caz", a mărturisit vedeta TV.

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Vocea României

Lavinia Şandru s-a despărţit oficial la începutul anului de omul politic Darius Vâlcov, deşi erau separaţi de mai mulţi ani. Cei doi au împreună o fetiţă. "Și eu, și Darius, am decis, în urmă cu mai mulți ani, să o luăm de la capăt, dar fiecare cu viața lui. Am divorțat la începutul acestui an, dar trăiam de mult timp separat. Sunt convinsă că, atunci când doi soți nu se mai înțeleg, pot deveni, separați, prieteni, în loc să rămână împreună dușmani. Avem împreună o fiică pe care o iubim enorm. Este cea mai mare reușită a noastră, dar ea este, acum, singurul punct comun pe drumurile care s-au despărțit definitiv pentru mine și Darius", a mai spus Şandru.

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Vocea României

Lavinia Şandru a mai vorbit şi despre peisajul media din România, despre involuţia clasei politice sau despre proiectele sale de viitor. Potrivit realizatorului TV, presa din România a devenit tot mai slabă de-a lungul anilor deoarece clasa politică şi-a dorit întotdeauna o presă slabă, pe care să o poată controla uşor. Televiziunile nu sunt nici ele prea departe de colaps, crede Şandru, dacă subfinanţarea din domeniu va continua.

"Presa a intrat în zodia ei neagră în urmă cu 10 – 15 ani și pentru asta învinovățesc ferm clasa politică. Oamenii politici, de toate culorile, și-au dorit o presă slabă, căci o presă slabă poate fi ușor controlată. Cum poți slăbi a patra putere dintr-un stat? Subfinanțând-o, prin legislație. Cine are pâinea și cuțitul legislației? Oamenii politici. Am închis, iată, cercul. Așadar, dacă presa a ajuns în situația de a deforma realitatea pentru public, în loc să informeze publicul, trebuie să căutăm chei de rezolvare în legislație. În România, presa privată este unul dintre domeniile care nu primește niciun fel de susținere din partea statului, ba dimpotrivă. Presa scrisă a murit tocmai din acest motiv. Televiziunile nu sunt nici ele prea departe de colaps. Dacă Parlamentul ar înțelege cât de important este rolul presei în societate și dacă oamenii politici ar renunța la toxicul obicei de a folosi presa ca pe un instrument de a manipula electoratul, lucrurile s-ar schimba", a explicat Lavinia Şandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.