Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lavinia Sandru vorbeste deschis despre problema sotului ei Darius Valcov

lavinia sandru

Jurnalista Lavinia Sandru a renuntat la poeziile cu talc si a vorbit deschis despre problema sotului ei Darius Valcov care este urmarit penal intr-un dosar de coruptie, acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, iar procurorii DNA cer acum si arestarea sa preventiva.

Lavinia Sandru modereaza o emisiune la Realitatea TV in care dezbate cu invitatii sai teme de actualitate, iar pentru ca scadalul de coruptie al ministrului Finantelor nu putea fi trecut cu vederea jurnalista s-a pus in discutie:

„Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun și această temă de discuție invitaților mei. Eu nu am să comentez nimic, eu nu am să zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru că nu vreau să influențez cu nimic mersul lucrurilor în justiție. În același timp, dacă nu propuneam acest subiect, puteam să fiu acuzată de faptul că nu înțeleg ce înseamnă să fii cu adevărat jurnalist. (...) Ca și junalist, consider că a informa publicul, cu lucrurile pe care trebuie să le cunoască reprezintă, până la urmă, menirea pentru care am venit aici. Menirea pentru care eu sunt în fața dvs. este să vă aduc informațiile pe care dvs. trebuie să le știți, în așa fel încât să vă faceți viața un pic mai bună. Poate că invitaților le este mai greu... Nici mie nu-mi este ușor!”, a spus Lavinia Șandru la Realitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.