Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lazaro Blanco a decis să plece din Cuba şi să rămână în SUA. Este unul dintre cei mai buni lansatori de baseball

elnuevoherald.com
lazaro blanco baseball

Lazaro Blanco, cel mai bun lansator cubanez de baseball, a anunţat joi că a părăsit echipa şi a decis să rămână în Statele Unite după turneul preolimpic din Florida. El este al doilea jucător care a luat această decizie într-o săptămână.

"Este o decizie pe care am luat-o din Florida, dar asta nu înseamnă că voi juca baseball în Statele Unite", a declarat jucătorul de 35 de ani pentru canalul Telemundo 51 din Miami.

"Ceea ce este important este că mă simt bine cu decizia pe care am luat-o şi, hei, este o viaţă nouă pe care o voi începe acum”, a adăugat el.

Într-o scurtă declaraţie publicată de Jit, mass-media oficială a Institutului Cuban de Sport (Inder), Federaţia Cubană de Baseball a confirmat că "Lazaro Blanco a decis să rămână în Statele Unite, încălcând contractul său cu echipa mexicană Saraperos del Saltillo”.

El este al doilea jucător care a părăsit delegaţia într-o săptămână, după plecarea lui César Prieto, considerat unul dintre cele mai bune talente din baseballul cubanez şi a plecat pe 26 mai, la doar câteva ore după sosirea în Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.