Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lăzăroiu: Mi-e teamă ca în campanie se negociază imunitatea

lazaroiu

Fostul consilier prezidential Seabastian Lazaroiu spune ca e posibil ca in campania prezidentiala sa se primeasca finantari la schimb cu protectie in fata justitiei.

"In campanii se tranzacţioneaza funcţii, contracte şi, tare mi-e teama ca in aceasta campanie se tranzacţioneaza şi libertate. Sau mai ales libertate. Pentru ca Preşedintele are parghii fundamentale in bunul mers al justiţiei: numirea şefilor de parchete sau graţierea, ca sa dau doar doua exemple. Şi tare mi-e ca unii candidaţi iţi finanţeaza campania contra promisiuni de imunitate catre imbogaţiţii tranziţiei. Adica plateşti şi te vei bucura de protecţia noastra – fie ca asta insemna graţiere, daca persoana e deja condamnata, fie stoparea unor anchete incepute deja sau potenţiale", a declarat Lazaroiu, intr-un interviu in presa locala.

El a mai spus ca in urma dosarelor de corupţie transpartinice, anul viitor toate partidele "vor face tot posibilul sa puna zgarda DNA" . "Şi, cand toate partidele işi dau mana sa faca asta, partenerii noştri occidentali nou vor mai interveni, pentru ca şi ei gandesc ca nu poţi sa te baţi cu o ţara intreaga", spune acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.